Nieuws

Overlijdensrisicoverzekering steeds goedkoper

06-04-2017

Bron: weblog.independer.nl

Nog geen overlijdensrisicoverzekering? Sluit nu met lage premie af

Omdat er de laatste jaren veel nieuwe overlijdensrisicoverzekeraars zijn bijgekomen, is de concurrentie groot. Dat is één van de redenen waarom overlijdensrisicoverzekeringen goedkoper zijn geworden. De tweede reden is dat mensen steeds ouder worden. De kans is dus kleiner dat we relatief jong overlijden. Hierdoor loopt de verzekeraar minder risico en kan hij een overlijdensrisicoverzekering tegen een scherper tarief aanbieden.

Besparen op je overlijdensrisicoverzekering? Maak een nieuwe vergelijking

Loopt je overlijdensrisicoverzekering al een tijdje? Dan is de kans groot dat je veel geld kunt besparen door over te stappen. Volgens een onderzoek van MoneyView zijn de gemiddelde premies voor overlijdensrisicoverzekeringen tussen 2002 en 2016 met 55% gedaald. Door de recente premieverlagingen komt de gemiddelde daling al snel boven de 60% uit. Ook zijn de verschillen tussen de goedkoopste en de duurste verzekeraar steeds groter geworden.

Wil jij ook goedkoper uit zijn voor een goede overlijdensrisicoverzekering? Maak dan een vergelijking met de verlaagde premies. Goed om te weten: wacht met het opzeggen van je overlijdensrisicoverzekering tot je bij je nieuwe verzekeraar bent geaccepteerd. Zo voorkom je dat je niet verzekerd bent.

Wil je graag bij dezelfde verzekeraar blijven? Dan kan het lonen om bij je verzekeraar na te vragen wat zij doen voor bestaande klanten.

www.threeoaks.nl  |  Copyright © ThreeOaks 2019  |  JDK Web